Image Alt

Scannen en meten

Bestaande situaties in kaart brengen

Bij een renovatie of verbouwing is het uitermate belangrijk om de actuele situatie van het gebouw nauwkeurig te documenteren. Bestaande tekeningen zijn veelal gedateerd of bevatten niet de gegevens die we nu nodig hebben. Bouwkundig Tekenbureau Zomer brengt uw bestaande gebouwen, objecten en installaties in kaart volgens nauwkeurige meetsystemen. Al onze metingen zijn conform NEN 2580 en indien gewenst maken we gebruik van een 3D laserscanner.

Als nauwkeurigheid gewenst is

3D SCANNEN

Door gebruik te maken van een 3D laserscan verkrijgt u een schat aan informatie van uw bestaande vastgoed. Elk detail wordt nauwkeurig vastgelegd en iedere afstand binnen het object is achteraf nog uit te lezen, tot op 3 millimeter nauwkeurig. In combinatie met 3D modelleren levert een 3D laserscan hoogwaardige bouwtekeningen die de kans op ontwerp- en bouwfouten aanzienlijk verkleinen.

NEN 2580 MEETSTATEN

Met een NEN 2580 oppervlakte meting krijgt u een helder inzicht in de oppervlakte en inhoud van uw vastgoed portefeuille waardoor u uw pand effectief kunt exploiteren.

U krijgt doormiddel van een rapport en bouwkundige tekeningen inzicht in bruto vloeroppervlak (BVO), netto vloeroppervlak (NVO), verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) en gebruiksoppervlak (GO).

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor